Missen

Het is eindelijk zover. We zitten weer lekker in Griekenland. We hebben een lange winter  keihard gewerkt met maar een paar dagen verlof, waarvan één voor een crematie en één voor onze verhuizing. Ik ben begonnen met een nieuwe baan waarbij veel verantwoordelijkheid kwam kijken, geslaagd voor een examen zonder de cursus te volgen en we zijn dus ook nog verhuisd. Frank kon al helemaal nauwelijks vrij krijgen, want hij werkt als invallende chauffeur.

Mijn laatste werkdag voor ons verlof vraagt een collega of ik hun zal missen. Daar moet ik even over nadenken. Zal ik ze missen? Die ene collega die tot een jaar geleden al het werk dat binnen werd gehaald vrijwel in zijn eentje moest doen en daar nooit over klaagt. Of die ene die precies weet hoe ik ergens over denk en andersom en die waarschijnlijk bij élk doelpunt van Nederland-Spanje heeft gejuicht, omdat hij half Spaans is. En die jonge hond die altijd enthousiast en positief is en met zijn grappen je weer aan het lachen maakt. Of die nieuwe collega die in het begin zo’n stressvolle klus kreeg dat hij het bijna niet meer zag zitten. Zal ik ze missen, alle collega’s en nieuwe ‘oude’ collega’s met wie ik al eerder fijn heb samen gewerkt?

Nee, sorry jongens. Over een paar maanden ben ik weer opgeladen en zal ik blij zijn jullie weer te zien. Maar nu mis ik jullie niet. En weet je waarom niet? Daarom niet:  😉

IMG_2510

 

😉

Oh ja, er wordt ook nog aan de boot gewerkt.

IMG_2519

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Missen

 1. Marc en Helena zegt:

  Hallokes zeevaarderkes , we zijn blij voor jullie dat je weer op tocht bent , geniet met volle teugen van de vrijheid en de zee ..het leven moet je nemen elke dag en samen genieten en doen wat je graag doet .Ook bij jullie zijn er al dierbare mensen moeten heengaan en dat doet veel pijn.. als ze hierboven het draadje doorknippen is het voorbij… dus niks uitstellen en doen !!! Heel veel groetjes Marc en Helena.

  • pantaleimon zegt:

   Hallo Marc en Helena,
   Dank trouwe lezers voor jullie reactie. En dat is inderdaad precies de reden dat we elk jaar het hectische leven ontvluchten. Je weet immers niet wat het leven voor je in petto heeft en het kan zomaar afgelopen zijn.

 2. Anneke de Groot zegt:

  Hoi Frank en Anneke,
  wat zijn deze foto’s jaloersmakend mooi ! Veel plezier, geniet ervan!
  Groetjes, Anneke de Groot

 3. ma en jan zegt:

  Onze week oppas zit er vamavond weer op. Volgend weekend gaan we fietsen in Brabant en daarna een bezoek aan de marinebasis van Andre. Daarna kunnen we uitkijken naar onze verhuis. De sleuteloverdracht is voorzien op 30 juli. Verder alles goed hier, en met jullie zo te zien nog beter. We gaan nu even naar Gwen en Pascal en natuurlijk Sofie. Tot ziens in september! Lieve groeten Ma en Jan.

 4. stienko zegt:

  Hallo vakantiegangers.

  Ziet er weer goed uit daar in Greece.
  Waar zitten jullie deze zomer? wij komen 9 juli weer aan in Igoumenietsa met superfast en gaan dan richting vonitsa.
  Maar wij hebben ook iets leuks gedaan jawel een zeilboot gekocht.
  Het is een dehler sprinta 70.
  Was aan het kijken op internet wat voor een boot de sprinta is en zag ik een leuke reactie (zeilen?) van Frank op een vraag.
  Iedere zeilboot is een beginnersboot.
  Wil wel een foto bijvoegen maar weet niet hoe dit moet.
  Misschien zien we elkaar nog.

  Groetjes Tom Stella Stienko.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s